fbpx
Skoči na sadržaj

Čemu koji test služi i po kom principu funkcioniše

Poštovani, dragi naši, s obzirom da se svi zajedno nalazimo u situaciji gde zbog prisustva virusa SARS-CoV-2 koji je izuzetno nepredvidiv i gde ne postoje ni starosne granice ni bilo kakava pravila vezana za ovu infekciju osećamo moralnu i profesionalnu odgovornost da napišemo jasno čemu koji test služi i po kom principu funkcioniše. U ovim teškim vremenima smatramo da su ljudima neophodne prave i tačne informacije.

Čemu koji test služi i po kom principu funkcioniše Laboratorija Oxus Lab Kragujevac

Upravo zbog odabira testa koji ćete raditi kako iz dijagnostičkih razloga tako i iz finansijskih predlažemo Vam:
Serološki test na antitela: Napravljen je od strane proizvođača, tako da u isto vreme pokazuje i IgG i IgM antitela. Serološki test funkcioniše po principu- antitela su pozitivna/negativna.

Cena serološkog testa je: IgG/IgM 2200 dinara, IgG klasa 1100 dinara, IgM klasa 1100 dinara. Rezultati su gotovi za 2-3 h. Titar antitela koji se radi kod osoba koje su preležale COVID infekciju i ova analiza nam ukazuje koliku količinu IgG antitela imamo u organizmu, odnosno koliko smo u tom trenutku bezbedni od ponovnog zaražavanja. Kod TITRA ANTITELA SVAKA KLASA SE RADI POSEBNO! Cena po klasi je 2100 din. Zbog složenije procedure rada rezultati su gotovi u toku dana pred kraj rada, najkasnije sutradan ujutru. Srdačan pozdrav,

Vaš tim laboratorije “OXUS LAB“

Podelite sa prijateljima
Oznake:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *